Trægulv

MBB Tømrer har mere end 16 års erfaring med anlæggelse af trægulv. Det betyder at du er i trygge hænder når du vælger os til at lægge dit nye trægulv. Vi benytter udelukkende kvalitetsmaterialer i vores arbejde.

Vi yder gerne gratis rådgivning og fremsender også et uforpligtende tilbud.

Få et nyt trægulv

MBB Tømrer er specialister i lægning af trægulve. Vi har mere end 16 års erfaring med gulvlægning, og du kan som kunde hos os føle dig helt sikker og tryg. Vi har erfaring med at lægge nyt gulv og renovering af eksisterende gulv. Vores mange års erfaring gør også at vi har mulighed for at dele ud af gode råd og idéer til dit nye gulv. Et flot gulv kan gøre din bolig mere imødekommende og give den et friskt look. Vi kan hjælpe dig med at få sat ord på dine tanker, og gøre dine drømme til virkelighed.  Trægulve findes i mange forskellige materialer og typer. Du har måske svært ved selv at vurdere, hvad der vil passe bedst ind til din bolig. Husk vi også monterer nye døre og vinduer, hvis du har behov for det samtidig med du får et nyt gulv. Kontakt os nu for at høre mere.

Hvilke trægulve anlægger vi?

Vi har stor erfaring med gulvlægning af:

Når man vælger at få et trægulv, er det vigtigt man husker overfladebehandling. Det medfører nemlig at du får det resultat, som du ønsker og som du vil være glad for mange år frem. Vi vejleder dig selvfølgelig i hvordan med vedligeholder sit nye gulv bedst muligt.

Husk håndværkerfradraget! Det kan sparer dig mange penge på dit næste projekt, så det er vigtigt at huske!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du have lagt et nyt gulv? Så kontakt os med det samme. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi kan vende tilbage indenfor 48 timer. Vi giver altid et tilbud, der holder hele vejen, så du aldrig skal bekymre dig om prisændringer i løbet af projektet.

Vi kan blandet andet hjælpe som din tømrer i Ringsted, Køge og Haslev.

Call Now ButtonRing 30275278