Døre & Vinduer

Hos MBB Tømrer har vi installeret en del døre og vinduer gennem vores 16 år. Vi sørger løbende for at holde vores tømrer “up to date” med de nyeste metoder og teknikker. Det betyder for dig at vi har de kompetencer der skal til for at løse din opgave. Kontakt os hvis du skal bruge en kompetent tømrer til at installere dine døre og vinduer. Vi skal nok finde en løsning der passer dig.

Professionel installation af Døre & Vinduer

MBB Tømrer monterer døre og vinduer til private kunder og til erhverv. Vi har mere end 16 års erfaring med montering og renovering af døre og vinduer – Vi vægter kvalitet rigtig højt, og har med vores mange års erfaring den helt rette viden til at kunne vejlede og rådgive dig i forhold til valg af materialer.

Der findes rigtig mange forskellige materialer i forhold til valg af døre og vinduer,  og du kan måske have svært ved at beslutte, hvilke der vil passe bedst i lige præcis din bolig.
Vi kan med vores ekspertise og faglige stolthed give vores bud på, hvad der vil være bedst i forhold til din situation – Vi tager selvfølgelig højde for dine ønsker og drømme.

Hvorfor vælge MBB Tømrer?

Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring, der gør at vi er professionelle og effektive. Selvom vi har mere end 16 års erfaring med tømrerarbejde, sørger vi hele tiden for at holde os opdateret med moderne byggeteknikker, så vi kan give dig et resultat du bliver glad for.

Det er vigtigt at vælge de rigtige løsninger som er bedst for dig og klimaet. Dvs. vi er klimabevidste uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Mangler du en dygtig tømrer til montering af nye døre og vinduer? Så kan MBB Tømrer  helt sikkert hjælpe dig. 

Kontakt os og fortæl os, hvad du har brug for vores hjælp til. Så kan vi I de fleste tilfælde kontakte dig indenfor 48 timer. 

Vi vil gerne give dig et tilbud der holder og derfor lover vi aldrig mere end hvad vi kan holde. Vi hjælpe gerne som din tømrer i fx Ringsted, Køge og Haslev.

Nogle opgaver er mere tidskrævende end andre, og det kan derfor tage lidt længere tid at have et tilbud klar. Men vi bestræber os selvfølgelig på at have det klar til dig, så hurtigt vi kan.

Call Now ButtonRing 30275278