Tømrer Haslev

Tømrer i Haslev med mere end 15 års erfaring. MBB Tømrer har i gennem de sidste mange år udført tømreropgaver i Haslev og omegn. Vi har gennem vores mange år forbedret vores teknikker og metoder.

Det betyder for dig at vi kan ordne din opgave hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Din lokale tømrer i Haslev

Vi har efterhånden udført en masse opgaver i Haslev og er glade for byen. Det er nogle rare og venlige mennesker man møder.
Hver gang vi påtager os en opgave, så påtager vi os et ansvar og det ansvar arbejder vi hver dag hårdt for at kunne leve op til. Vi udfører altid opgaven som var det i vores eget hjem. På den måde kan du være sikker på at få det bedst mulige resultat, hver gang.
 
Vi har 3 fokuspunkter; kvalitet, effektivitet og service. En del af vores service består af kommunikationen. Det er essentielt for et godt samarbejde at vi har en god dialog, så vi hele tiden er på samme side. På den måde sikrer vi at der ikke opstår konflikter mellem os. Vi fastlægger altid tid, sted, omfang af opgave og pris.
Det sikrer at der ikke kommer nogle uforudsete grimme overraskelser. Vi ønsker nemlig udelukkende glade og tilfredse kunder. 


Derfor tager vi os også gerne den fornødne tid til at sætte os godt ind i netop din opgave. Sammen med dig kan vi på den måde finde ud af hvordan vi bedst mulig kan indfri dine ønsker og behov. 
MBB tømrer

Skriv besked ↓


  Vi klarer alle tømrer opgaver, store som små

  Uanet hvilken størrelse din specifikke opgave har, så kan MBB Tømrer i Haslev hjælpe dig. For os er det heller ikke afgærende hvor kompliceret din opgave måtte være, vi har erfaring fra det helt simple til større opgaver der kræver særlig snilde og erfaring. Skulle du står overfor en større opgave, har vi muligheden og netværket, til at skaffe ekstra mandskab. Derfor kan vi blandt andet skifte hele tage, anlægge alle typer terrasser, gulve, vinduer og døre. Så uanset hvilken tømreropgave du har brug for hjælp til, så kan vi klare opgaven. 
  Martin skærer tag til
  Vores ydelser:

  – Terrasser

  – Trægulve

  – Døre og Vinduer

  – Renovering af tag eller nyt tag

  Står din opgave ikke ovenfor, så kontakt os endelig alligevel. Vi kan med sikkerhed løse din opgave også. Vi har mange års erfaring, og vores håndværkere har derfor udført enhver opgave relateret til tømrerfaget. Med vores vidtrækkende ekspertise, har vi derfor med garanti tidligere udført en opgave der ligner din. Ved at arbejde ud fra erfaring, kan vi håndtere dit projekt med højeste grad af struktur og faglighed. På den måde sikres du altid at få den mest optimale løsning – en løsning der bærer præg af kvalitet og flot håndværk.

  Hvad er prisen på en tømrer i Haslev?

  Før den endelige pris kan fastsættes på dit projekt, vil det altid kræve at du fortæller os en smule om hvad opgaven handler om. En tømrers pris er nemlig forskellig alt efter flere variabler, som fx:
   
  Hvad du skal have foretaget – Den endelige pris på din tømreropgave afhænger af den slags tømreropgave du kunne tænke dig. Hvis du fx har i sinde at få foretaget en totalrenovering, vil det være til en anderledes pris end hvis du blot ønsker en ny terrasse eller udskiftning af vinduer.
   
  Størrelsen på dit projekt – I samme tangent kommer prisen også til at være styret af dit projekts omfang. Hvis du skal have lavet et nyt tag, kommer det naturligvis til at være en smule mere kosteligt, jo større dit hus er. Desuden er prisen selvfølgelig også afhængig af hvilke materialer du ønsker at benytte til dit projekt. 
   
  Kontakt os allerede i dag og fortæl os mere om dine visioner via telefon eller mail. Herefter kan vi udarbejde et konkurrencedygtige tilbud til dig hurtigst muligt. Det er et helt gratis og 100% uforpligtende tilbud, på dit næste tømrerprojekt!

  Ærlighed og gennemsigtighed

  Nogle af de vigtigste ting, vores virksomhed fokuserer på, er ærlighed, gennemsigtighed og god forretningsskik. Du vil derfor aldrig opleve nogle skjulte tillæg eller gebyrer når vi indgår en aftale, og heller ikke mens vi arbejder på dit projekt. 
   
  Når vi bliver enige om den endelige pris, vil det i alle omstændigheder være det du bliver opkrævet efter vores arbejde er færdigt. 
  Det er nemlig vigtigt at alle vores kunder kan føle sig 100% trygge ved at lade os stå for deres projekt.
   
  Nederst på siden kan du også se nogle anmeldelser fra tidligere kunder, der har været glade for vores arbejde. 
  skelet til hus

  Du kan stole på os som din tømrer i Haslev

  Som kunde hos os er du altid i gode, trygge hænder. Som din lokale tømrer i Haslev, arbejder vi altid for at du får den allerbedste oplevelse og et resultat af høj kvalitet, du kan have glæde af i mange år frem. Vi går ikke før at vi selv er 110% tilfredse. På den måde vil du som kunde også være tilfreds med vores arbejde.
  Du har drømme og vi kan hjælpe dig med at indfri dem. 
   
  Heldigvis sker det yderst sjældent, men skulle vi have lavet en fejl eller anden form for mangel, så kontakt os endelig med det samme. Så kommer vi naturligvis gerne og retter op på det, hurtigst muligt, da vi udelukkende ønsker at have glade kunder i vores portefølje.

  Kontakt os i dag og hør mere

  Står du over for et større projekt? Eller har du besluttet at det skal være nu, at du får indfriet din drøm om en terrasse elle anden form for renovering? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder hurtigst muligt en helt uforpligtende tilbud til dig.

  Vores priser er konkurrence dygtige og vi arbejder effektivt. Desuden har vi som sagt 15 års erfaring og har styr på hvad vi laver
  Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, kan du kontakte od via mail: martin@mbbtoemrer.dk, eller ringe til os på tlf.: 30 27 52 78.
  Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, med et bud på en løsning til netop dit problem eller projekt.
   
  Vi glæder os til at høre fra dig!
  Call Now ButtonRing 30275278