Tag / Nyt tag

Mangler du en kompetent tømrer med erfaring, der kan lægge et nyt tag, eller renovere dit tag. Så er MBB Tømrer den rigtige for dig. Vi har over 16 års erfaring, og har gennem årene lagt mange forskellige typer og størrelser af tag. Så mangler du en yderst kompetent tømrer til at anlægge dit tag så kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Hold uvejret ude og giv huset et frisk pust med et nyt tag

Vi har 16 års professionel erfaring fra branchen og har arbejdet med et utal af tagprojekter. Vi arbejder både med nye tagprojekter i forskellige størrelse, typer og steder. Samtidig udfører vi også projekter med tagrenovation. I nogle tilfælde er der ikke grund til at skifte hele taget for at få en generel længere holdbarhed. Det kan være at taget er blevet fysisk beskadiget og skal repareres. Det kan også være at nogle dele af taget bliver udsat for mere naturlig påvirkning – sol, regn, blæst, sne og frost kan over længere tid lave tydelige slid. Specielt på større tag kan en ende være meget medtaget imens en anden del er i finere stand. Nogle gange er den eneste og mest holdbare løsning at skifte hele taget.

Overvej altid de økonomiske konsekvenser ved et slidt tag

Vi ser tilfælde, hvor folk udsætter reparation eller skift af taget af økonomiske årsager. Det har vi selvfølgelig fuld forståelse for, men hvad man måske ikke tænker over er et øget varmeforbrug og omkostninger til f.eks. vandskader i den givne periode. Så det kan også være en dyr fornøjelse at udsætte tagreparationer. Med vores mange års erfaring er vi specialiserede i at give præcis og grundig vejledning. Kontakt os med det samme, så vi kan starte med at realisere dit nye tagprojekt. Vi kan vende tilbage til dig indenfor 48 timer.

Der findes mange forskellige typer tag. Den mest fordelagtige tagtype til netop dit projekt kan afhænge af husets opbygning og historie, omgivelser, dit budget samt dine ønsker og behov. Vi har uddannede medarbejdere, som kommer ud til din adresse og hjælper dig med at sætte ord på drømmen. Dertil giver vi også grundig rådgivning og vores anbefalinger til netop dit nye tag.
Vi ved at mange kunder fra start kan være bekymrede for priser og tidsplaner, når det gælder håndværksopgaver.

Vi lægger altid et stort stykke arbejde i at holde en tæt kommunikation under hele arbejdet. Det betyder at du hele tiden ved, hvad der foregår og kan følge byggeriet tæt. Det giver tryghed for vores kunder – og derfor tryghed for os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et nyt tag

Har du en tagopgave, som du skal have løst? Så kontakt os i dag, og lad os hører mere om din opgave til os. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan vende tilbage til dig indenfor 48 timer.

Det kommer meget an på type af opgave og størrelsen af den.

Vi er behjælpelige i blandt Ringsted, Køge og Haslev. Det kan nogle gange være nødvendigt at vi kommer ud og beser en opgave, før vi kan give et tilbud. Det er fordi vi gerne vil give et tilbud, der holder hele vejen.

Ring 30275278