Tømrer

MBB Tømrer har mere end 16 års erfaring i branchen. Vi hjælper dig med lige den tømreropgave, som du har brug for! Vi er et professionelt tømrerfirma med kompetente og erfarne fagfolk som vægter høj kvalitet, nøjagtighed og effektivitet højt.

Din erfarne tømrer

Vi har mange års erfaring indenfor tømrerbranchen og har derfor stiftet bekendtskab med utrolig mange forskellige typer opgaver. Vi står altid klar til at hjælpe dig – uanset om der er tale om store eller små tømreropgaver. Vi udfører både arbejde til private og erhverv.

Har du et ønske om at få lavet en helt ny terrasse, eller ønsker du at få lagt nyt trægulv, tag, skiftet døre eller vinduer? Eller skal du have lavet en ny tilbygning eller renovering? Det er alle opgaver, som vi dagligt udfører. Uanset hvilken form for tømreropgave du ønsker, så er vi klar til at hjælpe dig! Alt du skal gøre er at kontakte os, og så kommer vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

Hvorfor anvende MBB Tømrer?

Vi har udført mange forskellige tømreropgaver i Haslev, Ringsted og Køge. Så leder du efter en kompetent og erfaren tømrer heromkring, så kontakt endelig MBB tømrer. Der er flere årsager til, at du bør vælge os som dit lokale tømrerfirma. 

Professionel vejledning og rådgivning

Vi tilbyder professionel hjælp, vejledning og rådgivning. Så ønsker du sparring, eller er du i tvivl om noget, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Sammen kommer vi frem til den bedste løsning som imødekommer dine ønsker og præferencer.

Erfaring

Vi er en virksomhed med kompetente og erfarne tømrer. Vi har mange års erfaring og har derfor arbejdet med stort set alle former for tømreropgaver. Derfor vil din opgave være i trygge hænder hos os.

Høj kundetilfredshed, kvalitet og langtidsholdbare resultater

Vores kunders tilfredshed er uden tvivl det vigtigste for os. Vi ønsker at skabe den bedste og mest optimale kundeservice. Vi har stor fokus på at levere et tømrerarbejde i højeste kvalitet og med fokus på detaljer og nøjagtighed. Vi leverer langtidsholdbare resultater og er derfor utrolig grundige hver eneste gang, vi udfører tømrerarbejde for vores kunder. 

Effektivitet

Vores mange års erfaring har gjort os langt mere effektive. Vi ved lige præcis hvordan de forskellige tømreropgaver skal gribes an, og dette gør os hurtige og mere effektive.

Hvad er prisen på en tømrer?

Vi udfører både store og små tømreropgave. Prisen vil variere afhængig af, hvilken ydelse du ønsker. Det vil sige, at en lille tømreropgave vil koste mindre end en større og mere omfattende tømreropgave. Ønsker du et mere konkret og specifikt prisoverslag for ydelsen, er du meget velkommen til at kontakte MBB tømrer, og så sender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud. 

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud? Så skal du endelig kontakte os. Vi forsøger at vende tilbage til dig indenfor 48 timer. Jo mere detaljeret du er i forhold til, hvad du skal have lavet, desto mere præcist et tilbud kan vi give. Du kan kontakte os på telefon 30 27 52 78 eller skrive en mail til os på martin@mbbtoemrer.dk. Du kan også kontakte os i kontaktformularen, og så svarer vi hurtigst muligt på din henvendelse.

Ring 30275278