Terrasse

Skal du bruge en yderst kompetent tømrer med 16 års erfaring, til at lægge din terrasse? Så er du kommet det rigtige sted hen. MBB Tømrer har erfaringen og kompetencerne til at give dig det bedste resultat. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer og fokusområder er at være effektive uden at gå på kompromis kvaliteten. 

Har du planer om en ny terrasse til din have?

Vi har hos MBB Tømrer konstrueret terrasser i mere end 16 år – Vi har øje for detaljen, og vi ved, hvad der fungerer. Vi er et tømrerfirma, der lytter til dine ønsker,  og ud fra det kan vi i fællesskab finde det bedste resultat til dig. Af erfaring ved vi også at det er vigtigt at gøre sig tanker om blandt andet:

Det især vigtigt fordi valg af materialer og efterfølgende vedligeholdelse afhænger af hinanden. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige under hele processen.

Effektiv & Grundig tømrer

Når du vælger MBB Tømrer til at anlægge din terrasse, så er du garanteret et ordentligt stykke arbejde. Vores mere end 16 år i branchen giver dig tryghed om at vi ved hvad vi laver. Samtidig har vi forbedret vores kompetencer og metoder, således at vi kan være mere tidsbesparende, grundet vores store erfaring.

Vi har anlagt mange former for terrasser, i forskellige materialer. Vi kan dermed sandsynligvis også lave din terrasse drøm. Vi skræddersyer et tilbud til dig alt efter hvilke materialer du gerne vil have bygget din terrasse i.

Det er vigtigt for os at du som kunde er glad. Derfor sikrer vi os altid at kommunikationen mellem os er god. Vi afklarer bl.a. tid, sted og pris, inden vi går i gang med opgaven. På den måde kommer der ingen grimme overraskelser. Det bør sikre at der ikke opstår konflikter imellem os.

Skulle det ske at der opstod en fejl eller mangel ved vores arbejde, så kontakt os med det samme. Så kommer vi ud og retter op på det med det samme. Vi ønsker udelukkende glade og tilfredse kunder. Læs mere om hvad vores nuværende kunder mener om os her.

Kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en ny terrasse

Kontakt os for at høre mere – Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi kan vende tilbage indenfor 48 timer.

Ingen opgaver er selvfølgelig ens, og nogle opgaver er mere krævende end andre, og så kan det være nødvendigt at vi kommer ud til dig, før vi kan give et konkret tilbud.

Vi hjælper blandt andet som din tømrer i Ringsted, Køge og Haslev.

Vi vil nemlig ikke love mere end vi kan holde, og vi vil gerne give et tilbud, der holder hele vejen.

Ring 30275278