Tømrer Køge

Søger du en yderst kompetent tømrer i Køge, så er du landet det helt rigtige sted. 

MBB Tømrer har i mere end 16 år, udført alle tænkelige tømrer opgaver. Vi holder til i Hårlev, så Køge er kun et stenkast væk. Hvilket betyder for dig, at vi kan være hos dig rimelig hurtigt. 

Så hvis du mangler en lokal og skarp tømrer i Køge, så kontakt os allerede i dag, så finder vi en løsning til dig.

Din lokale tømrer Køge

Gennem vores mange år som tømrer i Køge, så har vi udført alle tænkelige opgaver. Vi er overbevist om at vi også kan løse din opgave. Vi har blandt andet lagt en hel del smukke trægulve, bygget både store og små terrasser og meget mere.

Når du vælger MBB Tømrer til din opgave, får du det bedste resultat du kan finde. Vi går til opgaven, som var det i vores eget hjem. Vi går ikke før vi selv er 110% tilfredse, på den måde bør du som kunde, også være tilfreds med vores udførte arbejde.

Vi går meget op i at yde den bedste service vi overhovedet kan. Et af fokuspunkterne er at vi har er vores service. I den forbindelse er der stor vægt på kommunikationen. Vi aftaler tid, sted og pris, inden vi starter. Så der ikke opstår nogle problemer mellem os under forløbet.

Skriv besked ↓


  Vi kan hjælpe med det hele

  Som din erfarne tømrer i Køge kan vi hjælpe med stort set alt indenfor tømrerfaget. Vi har mulighed for at indkalde ekstra folk, hvis du står overfor et større projekt.

  Grundighed er nøglen til et holdbart projekt. Vores brede vifte af udførte arbejdsopgaver, har gjort at vi ved hvordan vi effektivisere processen bedst muligt. Uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi lægger stor vægt på at skabe et godt håndværk, og det vil vil gerne bevise for dig når du vælger os som din faste tømrer i Køge.

  Vi klarer bl.a.:
  – Terrasser
  – Trægulve
  – Døre og Vinduer
  – Renovering af tag eller nyt tag

  Står din opgave ikke ovenfor, så tøv ej.

  MBB tømrer

  Vi kan med garanti løse din opgave. Med vores lange erfaring og brede ekspertise, har vores håndværkere med sikkerhed tidligere udført en opgave der ligner din, og har derfor muligheden for at tilgå dit projekt med det højeste niveau af kompetence, struktur og effektivitet. 

  Når MBB Tømrer udfører dit projekt, kan du derfor altid være sikker på at få et resultat der afspejler kvalitet og dygtigt håndværk.

  Tømrerfirma der klarer alle tømrer opgaver

  Som kunde hos os, er det dine behov og ønsker der er i fokus. Det er trods alt dig der skal benytte vores udførte arbejde. Vi aftaler på forhånd hvad der skal ske og hvordan. På den måde sikrer vi også at vi selv kan står 100% inde for det stykke du får leveret, samtidigt med at du kan være fuldt tilfreds. Undervejs i processen holder vi dig gerne løbende opdateret, så du får det som du gerne vil have det og kan følge med i processen.

  Vi er også kun mennesker og heldigvis sker det sjældent, men skulle der opstå fejl, eller finder du mangler senere i forløbet, kan du altid kontakte os, så kommer vi og retter op på det med det samme. Vi ønsker nemlig udelukkende glade og tilfredse kunder. 

  skelet til hus

  Hvad koster en tømrer i Køge?

  Hvis ikke man ved en smule om hvad den pågældende opgave indebærer, vil det være vanskeligt for enhver tømrer at fastslå den endelige pris på dit projekt. En tømrers pris afhænger nemlig af en del faktorer, såsom:

  Hvad skal du have foretaget – Prisen på dit hjemmeprojekt, kommer til at variere alt efter hvilke tømreropgaver du ønsker udført. Kunne du eksempelvis tænke dig en totalrenovering, vil prisen på naturlig vis se anderledes ud i forhold til kun at få lavet en terrasse.

  Omfanget af dit projekt – På samme måde afhænger prisen også af hvor stort et areal der er på tale. At få lavet nyt gulv i en større villa, forbindes også med større omkostninger end at få lavet gulv i en mindre lejlighed.

  Fortæl os om dit projekt i dag, enten via telefon eller mail, og så vender vi tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud på en løsning af højeste kvalitet.

  Ærlighed og gennemsigtighed

  Nogle af de værdier, der ligger til basis for vores virksomhed, er ærlighed, gennemsigtighed og oprigtighed. Når du indgår en aftale med os, kan du derfor være sikker på ikke at støde på skjulte gebyrer eller eller tillæg mens vi udfører dine opgaver.

  Når vi aftaler den endelige pris på dit projekt, kommer det til at være den pris du betaler efter vores arbejde er fuldført. Dog med undtagelse af uforudsigelige udfordringer. 

  Dette kan blandt andet være hvis der gemmer sig problemer, af den en eller anden slags i en mur, vi skal rive ned. Men dette er udfordringer, ingen ville kunne forudsige.

  MBB tømrer

  Tømrer i Køge indfrier dine drømme

  Mange går og drømmer om en eller anden form for boligforbedring. Måske vil du have skiftet vinduerne, skiftet gulvet eller bygget den store flotte terrasse til sommer, så du kan få familie og venner over en hel sommeraften. Som din professionelle tømrer i Køge, kan vi hjælpe dig med at indfri disse drømme.

  Med vores solide 15 års erfaring, er der næsten ikke de opgave vi ikke kan varetage og vi har desuden med stor sandsynlighed lavet noget lignede før.

  Sammen laver vi en detaljeret plan, hvor du beskriver hvad det er du ønsker og vi finder ud af hvordan netop dette skal gribes bedst muligt an. På den måde finder vi sammen en fælles løsning, hvor alle parter kan gå glade og tilfredse fra opgaven.

  Kontakt os i dag

  Vi står altid klar ti at hjælpe dig, så hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller vores professionelle rådgivning, så kontakt os i dag.

  Du kan enten skrive en mail til martin@mbbtoemrer.dk, gerne så detaljeret som muligt. På den måde kan vi lettere sætte os ind i din opgave og give et tilbud. Du kan også ringe på 30 24 52 78, så tager vi en snak om mulighederne og finder vi en løsning der passer dig.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ring 30275278