Tømrer Ringsted

Står du og skal bruge en kompetent tømrer i Ringsted til et bygge projekt? Så er du havnet det rette sted.

Vi her hos MBB tømrer har over 16 års erfaring inden for faget. Vi kan udføre de fleste slags tømreropgaver store som små. Så uanset opgavens omfang, står vi klar til at hjælpe! Kontakt os allerede i dag.

Din lokale tømrer i Ringsted

Siden vi startede virksomheden op i 2005, har vi altid arbejdet på at være de bedste til det vi laver. Derfor har målet altid været at lave kvalitetsløsninger til vores kunder, der holder i mange år og lever op til deres forventninger. I løbet af den tid vi har eksisteret, har vi udført et hav af tømreropgaver, som alle har været med til at skabe den erfaring vi står med i dag. Ud fra de opgaver vi tidligere har udført og alle de mange glade kunder det har medført, tør vi godt kalde os den måske bedste tømrer i Ringsted.

Kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning, der passer dig.

Skriv besked ↓


  Vi har kompetencerne, du har drømmene

  Du står måske med drømmen om at få bygget den flotteste terrasse eller et flot nyt tag. Vi har kompetencerne til at føre dine drømme ud i livet. Som din lokale tømrer i Ringsted, benytter vi vores mange års erfaring til at løse dine opgaver effektivt. Fra den erfaring ved vi, at der ikke er to kunder der er ens. Derfor har vi forbedret vores teknikker og metoder for at kunne være leveringsdygtige, på så mange metoder og designs som muligt. Dette gør vi for at du som kunde, kan få præcist det resultat du ønsker.

  skelet til hus

  Hos os er det derfor vigtigt at kommunikationen imellem os er god, så vi kan være helt sikre på at det arbejde vi udfører, lever op til dine forventninger. Derfor aftaler vi altid tid, pris og sted inden vi påbegynder arbejdet. Skulle vi opdage noget under byggeprocessen, vil du selvfølgelig altid blive underrettet. Vi ønsker os kun glade og tilfredse kunder, så skulle du alligevel ikke være helt 100% tilfreds med det endelige resultat. Så skal du kontakte os med det samme, så retter vi op på det.

  Din tømrer i Ringsted tilbyder

  Din lokale tømrer i Ringsted tilbyder en lang række af ydelser. Her kan du læse lidt om nogle udvalgte ydelser. Skulle du ikke finde hvad du søger, kan du altid kontakte os omkring dine behov. 

  Terrasser

  Hos MBB Tømrer har vi konstrueret terrasser i mere end 16 år Vores fokus er ikke blot på et flot og brugbart resultat, men yderligere finish og detaljer. Vores mange år i branchen har givet os kompetencerne og viden til at vurdere hvad der fungere bedst for din terrasse.

  Vi er et stolt og lokalt tømrerfirma i Ringsted, der lytter til dine ønsker,  og ud fra det kan vi i fællesskab finde det bedste resultat til dig. Står du og mangler en terrasse eller vil vide mere kan du læse mere her. 

  Døre og vinduer

  Din lokale tømrer i Ringsted tilbyder også udskiftning af døre og vinduer til private kunder og til erhverv.
  Vi har siden 2005 arbejdet omkring et utal af tømreropgave og bruger den dag i dag, vores mange års erfaring til at effektivt løse dine ønsker og opgaver. 
  Døre og vinduer er et af boligens vigtigste fokus områder, og bidrager til mange funktioner ud over et hus udseende, herunder isolation, sikkerhed og energibesparelse. Der findes mange materialer og typer af døre og vinduer. Vi har ekspertise og faglig stolthed og rådgiver dig gerne. 
  Du kan læse mere om udskiftning af døre og vinduer i Ringsted her.

  Martin skærer tag til

  Trægulve

  Din lokale tømrer i Ringsted er specialister i lægning af trægulve. I mere end 16 år har vi prydet utallige hjem med nye flotte trægulve. Som kunde hos os, kan du altid føle dig helt sikker og tryg. Vi tilbyder alt inden for trægulve.
  Så hvad end det omhandler en renoverings opgave eller et komplet nyt gulv står vi til din rådighed.

  Vores mange års erfaring gør også at vi har mulighed for at dele ud af gode råd og idéer til dit nye gulv og du kan læse mere her.

  Renovering og montering af tag

  Tømrerfirmaet MBB arbejder som din tømrer i Ringsted, med alle former for tag opgaver. Vi har i over 16 år arbejdet med taglægning og tag renovering i forskellige tørrelse, typer og steder.

  Det er ikke altid nødvendigt at udskifte et helt tag og vi arbejder altid med at give dig den bedste løsning og holdbarhed på dig tag. Eksempelvis kan der i nogle tilfælde være tale om mindre reparationer, der kan se voldsomme ud.
  Disse skader er typisk forsaget af naturskader og forekommer over tid, eller eksempelvis i forbindelse med en storm.

  Med vores mange års erfaring er vi specialiserede i at give præcis og grundig vejledning. Så står du med en tagopgave og ønsker hjælp kan du kontakte os og læse mere her

  Hvad er Tømrer Ringested Prisen?

  Dette kan være svært for alle håndværkere at svare på helt præcist. Det skyldes at der er en del faktorer at tage højde for når du skal udført et stykke arbejde af en tømrer. Men uanset hvilken opgave du står overfor vil vi hos MBB Tømrer, altid gerne give dig et uforpligtende tilbud på netop dit projekt. 

  Nogle af de faktorer der spille allermest ind er blandt andet følende

  Hvad du skal have foretaget – Der er selvsagt afgørende for prisen, hvad du skal bruge hjælp til. Der er stor forskel på hvad det koster at få anlagt en ny terrasse i forhold til at skulle udskifte eller renovere et tag. Derfor kan du selvfølgelig altid kontakte os, så kan vi hurtigt lave et uforpligtende tilbud til dig.

  Omfanget af den opgave du skal have lavet – Ligesom at prisen afhænger af hvad du skal bruge vores hjælp til, har selve omfanget af din opgave også indflydelse på prisen. Dette kan være m2 gulv, størrelsen på taget eller lignende.

  Hvilke materialer der skal bruges – Vi ønsker altid at arbejde med de bedst mulige materialer. Men der er en merkant forskel på prisen på materialer. Derfor kan dette også have indflydelse på prisen på Tømrer Ringsted.

  Martin skærer træ til tag

  Kontakt din tømrer i Ringsted i dag

  Står du over for et større projekt? Eller har du besluttet at det skal være nu, at du får indfriet din drøm om en terrasse elle anden form for renovering?

  Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder hurtigst muligt en helt uforpligtende tilbud ti dig. Vores priser er konkurrence dygtige og vi arbejder effektivt. Desuden har vi som sagt 15 års erfaring og har styr på hvad vi laver
  Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, kan du kontakte od via mail: martin@mbbtoemrer.dk, eller ringe til os på tlf.: 30 27 52 78.

  Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, med et bud på en løsning til netop dit problem eller projekt.
  Ring 30275278