Tømrer Stevns

Skal du bruge en kompetent og erfaren tømrer på Stevns? Så kig nærmere her. 

Vi har mere end 16 års erfaring og har udført et væld af tømrer opgaver. MBB Tømrer har base i Hårlev, så vi er ikke langt fra dig. Mangler du en lokal tømrer i Stevns, så kontakt os allerede i dag, så finder vi helt sikkert en løsning til dig.

Din lokale tømrer på Stevns

Vi har mere end 16 års erfaring indenfor tømrerbranchen. Derfor er vi sikre på at vi kan klare din opgave. Når du vælger os som din lokale tømrer, tager vi din opgave til os, som var det i vores eget hjem. Vi går meget op i at levere det bedste resultat, derfor går vi heller ikke fra opgaven indtil vi selv er 110% tilfredse med den. På den måde sikre vi høj kvalitet, samtidig med at du som kunde er i fokus og får det som du gerne vil have det.

Dette gøres igennem god kommunikation, som er et af vores fokuspunkter i vores service. Det betyder altså at vi aftaler pris, tid og sted inden vi påbegynder arbejdet, det er med til at sikre der ikke opstår nogle problemer under projektet.

Dygtig og erfaren tømrer på Stevns

Vi gør en dyd ud af at være grundige, da det er nøglen til et godt og holdbart projekt. Med vores brede vifte af løste tømreropgaver er vi godt udrustet. Det betyder også at vi har en god erfaring med hvordan vi skal effektivisere processen, så meget som muligt. Dette gør vi helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi lægger stor vægt på at skabe et flot og godt håndværk. Dette vil vi også gerne vise overfor dig, når du vælger os som din lokale tømrer på Stevns.

Vi klarer alle slags opgaver

Hos os som kunde er det dig der er i fokus. Du er jo den der skal bruge det arbejde vi udfører efterfølgende. 

Derfor sørger vi for at have en løbende dialog omkring processen, så du er med hele vejen igennem. På den måde kan vi justere det, så du får det præcist som du gerne vil have det. 

Hvis noget mod forventning ikke skulle være som du havde forventet, så kontakt os med det samme, så kommer vi og udbedre fejlen. Vi ønsker os nemlig kun glade og tilfredse kunder.

Kontakt os i dag og hør mere

Kunne du tænke dig gratis rådgivning eller et uforpligtende tilbud?

Så kontakt os på telefon +45 30 24 52 78 eller på mail Martin@mbbtoemrer.dk.

Ring 30275278