Tømrer Karise

Hos Tømrerfirmaet MBB sørger vi for alle for en service i topklasse. Det gælder selvfølgelig også for indbyggerne i Karise.

Med vores 16 års erfaring i tømrerbranchen kan vi udføre samtlige tømreropgaver store som små. Kontakt os og modtag et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Din Tømrer i Karise

Tømrer MBB er din vej til et erfarent tømrerfirma, der leverer resultater af topkvalitet. Skal du bruge hjælp til at få fixet dit tag, har du behov for nye vinduer eller overvejer du at få bygget en terrasse til sommer, så står vi klar til at hjælpe. Med vores mere end 16 års erfaring i branchen er vi efterhånden blevet eksperter i samtlige tømreropgaver, og er højest sandsynligt stødt på en lignende opgave, som du nu står med i Karise.

Det der gør os til os, er vores evne til at lære. Efter hver opgave vi løser, spare vi efterfølgende med hinanden og prøver sammen at effektiviserer vores arbejde, uden at gå ned på grundigheden der giver det gode resultat. Vores forventninger til os selv og hinanden er højt, derfor går vi aldrig på kompromis med resultatet. Hvis vi ikke er 110% tilfredse med vores arbejde, tager vi ikke afsted.

Skriv til os på mail Martin@mbbtoemrer.dk eller ring os op på 30 27 52 78 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

En tæt dialog med din tømrer i Karise

For at vi kan udføre det perfekte resultat, justerer vi vores arbejde ud fra dine behov og ønsker.
Det gør vi ved at holde en tæt dialog med dig og høre hvilke tanker du har omkring opgaven.

Derudover kontakter vi dig løbende, så du er indforstået med hvad tømrerarbejdet indebærer, og hvad vi går rundt og laver. Når vi planlægger vores eksekvering af din tømreropgave, sørger vi altid for at bruge en passende mængde tid, på at lave forarbejdet. 

Så vi på den mest effektive måde kan udføre arbejdsopgaven, uden at gå ned på kvaliteten. Kontakt os hvis du foretrækker en Tømrer i Karise du kan stole på, og som leverer et eminent stykke håndværk.

Serviceydelser

Vores erfaringer breder sig ud over en hel del tømrerydelser. Her er nogle af de ydelser vi specialiserer os i.

–  Montering/reparation af vinduer og døre

Trægulve

 Terrasser

Nyt/gammelt tag

Er din specifikke opgave ikke blevet nævnt, kan vi stadigvæk forsikre dig om, at vi kan tage os af din tømreropgave. Kontakt os i dag og fortæl hvilket problem du står med, så kan vi finde den perfekte løsning til dig.

Kontakt os

Kontakt os her på mobil 30275278 eller mail martin@mbbtoemrer.dk hvis du har brug for rådgivning og hjælp til din tømreropgave.

Du kan også vælge at udfylde vores formular, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Ring 30275278