Tømrer Herfølge

Leder du efter en yderst kompetent tømrer i Herfølge? Så er du landet det rigtige sted. Vi har mere end 16 års erfaring og kan med garanti løse din opgave. 

Uanset om du ønsker ny terrasse, trægulv, døre, vinduer eller tag, så kan vi hos MBB Tømrer varetage opgaven. Kontakt os i dag og lad os bevise hvorfor vi skal være din faste tømrer i Herfølge.

Din lokale tømrer i Herfølge

Med vores mere end 16 års erfaring, og konstante stræben efter at udbygge vores kompetencer, er du garanteret et perfekt resultat. Vi varetager opgaven som var det i vores eget hjem. På den måde er du sikker på at det bliver gjort ordentligt. Gennem vores mange år som tømrer, har vi arbejdet med alle tænkelige tømrer opgaver. Det betyder for dig at vi med garanti kan løse din opgave, og endda hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Dygtig og effektiv tømrer i Herfølge

Grundighed, effektivitet og service er vores nøgleord. Du kan læse her, hvad vores tidligere kunder mener om os. For os er en vigtig del af at løse en opgave, kommunikationen. Det er vigtigt at du som kunde er med i hvad vi foretager os. Det er helt op til dig hvor meget du vil være indover projektet. Inden vi går i gang, fastsætter vi tid, sted og pris. På den måde kommer der ingen grimme overraskelser.

Heldigvis sker det sjældent, men vi er også kun mennesker. Så skulle det ske at der opstod fejl eller mangler ved vores arbejde, så kontakt os med det samme. Så kommer vi og fikser det med det samme. Vi samler nemlig udelukkende på glade kunder.

Tømrerfirma der klarer alle opgaver

Der er ikke den tømrer opgave vi ikke kan klare. Vi har mandskabet og baglandet til at varetage alle størrelser opgave. Så hvis du ønsker en yderst kompetent tømrer i Herfølge, så kontakt MBB Tømrer.

Vi udfører altid opgaverne med et smil og går ikke før at vi selv er 110% tilfredse med vores udførte arbejde. På den måde bør du også være tilfreds med vores arbejde.

Kontakt din lokale tømrer

Hvis du ønsker gratis rådgivning eller et uforpligtende tilbud, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan skrive til os på mail: martin@mbbtoemrer.dk eller ringe til os på tlf. nummer 30 27 52 78. Så finder vi en løsning der passer dig.

Ring 30275278