Tømrer Faxe

Er du på udkig efter en kvalificeret tømrer i Faxe, så har du fundet det helt rigtige sted. MBB Tømrer er din vej til en sikker tømrer med eminent ekspertise inden for terrasser, trægulve, døre/vinduer og tage. 

Vores 16 års erfaring i branchen har tilegnet os en bred forståelse for, hvordan de fleste tømreropgaver skal håndteres.
Vi har også en god indsigt i, hvad du som kunde forventer og fortjener fra en tømrer, hvilket smitter positivt af på vores personlige betjening og arbejdsindsats. Kontakt os i dag og fortæl os om din tømreropgave.

Din lokale tømrer i Faxe

Som din lokale tømrer i Faxe tager vi os af samtlige tømreropgaver uanset størrelsen på opgaven, eller hvor kompliceret den nu må være. Med vores erfaring har vi højest sandsynligt stødt på en lignende opgave og er derfor et velegnet valg til at være din tømrer i Faxe. 

Mange års erfaring inden for tømrerbranchen er nødvendigvis ikke ens betydende med, at kvaliteten følger med i arbejdet. For at sikre, vi leverer den bedste kvalitet, lærer vi løbende af vores tidligere opgaver og justerer efterfølgende vores metoder og teknikker. Det gør vi for at effektivisere vores arbejde, uden at gå ned på kvaliteten, så du som kunde får et fantastisk resultat.

Vi har generelt en høj forventning til os selv og det resultat vi udarbejder. Det er vigtigt, at det resultat du får, lever op til dine ønsker og behov og derfor går vi ikke fra opgaven, før vi er helt tilfredse med den. Opstår der en utilfredshed med vores resultat, skal du endelig ikke tøve med at ringe til os. Så snakker vi om problemet, vi kommer efterfølgende og udbedre fejlen.

Skriv til os på mail Martin@mbbtoemrer.dk eller ring os op på 30 27 52 78 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

En tømrer i Faxe du kan stole på

Her hos MBB Tømrer er det vigtigt for os at udvise tryghed og vise kunden, at vi er en pålidelig tømrer i Faxe. De aftaler vi laver mellem os og dig er derfor ekstremt vigtige for os at overholde. 

Vores ord skal ikke bestå af tomme løse aftaler, der ikke kan overholdes. Derfor skal vi også sørge for, du modtager det du er blevet lovet, eller i det mindste bliver informeret ordentligt og hurtigt, hvis vi støder på et problem, der gør vi ikke kan løse opgaven. 

Serviceydelser

Igennem vores 16 års erfaring har vi samlet en stor portefølje af Tømreropgaver, der gør vi også kan klare din opgave. Dog har vi mest erfaring indenfor følgende ydelser, som vi mestre.

Hvis du søger hjælp med en af overstående ydelser kan du hurtigt hoppe ind på dem og læse mere om hvad vi kan tilbyde dig.
Eller kontakt os med det samme ved at ringe til os eller udfylde vores formular.

Kontakt os i dag og hør mere

Kunne du tænke dig gratis rådgivning eller et uforpligtende tilbud?

Så kontakt os på telefon +45 30 24 52 78 eller på mail Martin@mbbtoemrer.dk.