Tømrer Bjæverskov

Vi hos MBB Tømrer har mere end 16 års erfaring med alt tømrerarbejde. Vores mange års i branchen samt vores tilegnede kompetencer, sikrer dig et perfekt resultat. Vi har udført alle tænkelige tømrer opgaver i Bjæverskov. 

Vi har lagt terrasser, trægulve, sat vinduer og døre i, og lagt tag. Står din opgave ikke listet her, så kontakt os alligevel. Vi kan også løse din opgave. Lad os bevise hvorfor at vi skal være din fortrukne tømrer i Bjæverskov.

Din lokale tømrer i Bjæverskov

I år 2005 blev MBB Tømrer etableret og vi har siden da arbejdet på at yde vores bedste ved hver eneste opgave vi udfører. 

Målet er at levere kvalitetsløsninger til vores kunder i Bjæverskov og omegn. Vi sørger for at yde vores bedste, og benytte kvalitetsmaterialer. Vi har konkurrencedygtige priser på trods af den ekstraordinære gode service vi yder.

For os er kommunikationen essentiel for et godt samarbejder. Derfor ved du som kunde hos os, altid tid, sted og pris inden vi går i gang med projektet. 

Skulle der opstå noget vi opdager, fortæller vi det til dig. Så kan du tage en beslutning om det er noget vi skal tage os af.

Tømrer i Bjæverskov med mere end 16 års erfaring

Vores arbejde bære præg af vores mange års erfaring. Vi har gennem årene forbedret vores teknikker til perfektion.

Det betyder for dig at vi kan klare opgave hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset hvilken tømreropgave i Bjæverskov du står med, så kan vi med garanti fikse den.

Vores ydelser

Terrasser

Trægulve

Døre og Vinduer

Renovering af tag eller nyt tag

Står din opgave ikke ovenfor, så tøv ej med at kontakt os. Vi kan med sikkerhed løse din opgave også.

En aftale er en aftale

Når du indgår en aftale med os, så er der ingen skjulte gebyrer eller grimme overraskelse.
Vores priser en gennemsigtige og bliver aftalt på forhånd.

Skulle der mod det forventede opstå fejl eller mangler ved vores arbejde.
Så kontakt os gerne med det samme, så kommer vi og retter op på det. Vi samler nemlig udelukkende på glade og tilfredse kunder.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at hører mere om hvad vi som tømrer i Bjæverskov kan gøre for dig. Så kontakt os allerede i dag. Du kan kontakte os på telefon 30 27 52 78, eller skriv til os på mail martin@mbbtoemrer.dk. Så finder vi en løsning der passer dig. 

Ring 30275278